I 2009 siden satt Anders Pedersen og Magnus Owe på Cafe Sør i Oslo og lekte med sitt nyinnkjøpte leketøy Canon 5D mark II. Vi var helt i hundre. Vi hadde endelig et kamera som kunne gi oss den grunne dybdeskarpheten, som skulle gi oss det cinematiske utrykket vi alltid hadde drømt om. Vi var studenter på Westerdals og ønsket å produsere mest mulig film med høyest mulig produksjonskvalitet.  Ved en ren tilfeldighet satt ektemannen til en butikkeier av barneklær ved siden av oss på cafen. Han ble smittet av vår entusiasme og bestemte seg for å gi oss vår første reklamefilm. Dette ble starten på Nineofive As.
10 år, 100 talls reklame, promo, TV-reportasjer og internfilmer senere er motivasjonen den samme, oppnå høyest mulig produksjonskvalitet innenfor rammene man får tildelt. I den mediehverdagen vi lever i er behovet for videokommunikasjon enormt. Budsjettene har blitt lavere per film enn det var for kort tid siden. Nineofive As sin styrke er å levere filmproduksjon på høyt nivå innenfor begrensede og satte rammer.  Vi produserer også stillbilder og radioreklamer.
Man må betale for kvalitet og godt håndverk, men det finnes kostnadseffektive valg som man kan ta som ikke går utover kvaliteten på sluttproduktet.  Det er disse valgene vi har blitt gode på i Nineofive. 
Men som med alt, alt med måte. (ref under) ;) 


Mvh
Anders Pedersen
Produsent / Regissør / Daglig leder Nineofive As
​​​​​​​
Back to Top